Huishoudelijke ondersteuning

Als het huishouden u tijdelijk of langdurig te zwaar wordt, dan kan een huishoudelijke medewerker van Depse een goede uitkomst bieden. Bij huishoudelijk werk kunt u onder andere denken aan; afstoffen, stofzuigen en dweilen, schoonmaken woonkamer, slaapkamers, keuken en badkamer. Reinigen van meubels, ramen, kozijnen en deuren. Alle voorkomende werkzaamheden die nodig zijn op uw huishouden op orde te houden kunnen wij u uit handen nemen.

Een aantal werkzaamheden valt niet onder de huishoudelijke ondersteuning. Denk aan de ramen wassen buiten, koken, in de tuin werken, onderhoud of reparatie werkzaamheden aan huis/meubels.
U spreekt met ons een vaste dag af en u krijgt hulp van één vaste medewerker.

Wmo en eigen bijdrage:
Huishoudelijke ondersteuning kunt u bij ons aanvragen als u een indicatie heeft gekregen via uw gemeente. Deze hulp valt onder de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo).

U betaalt altijd een eigen bijdrage aan uw huishoudelijke hulp. Deze bijdrage betaalt u niet aan Depse maar aan het CAK. Elke vier weken ontvangt u een rekening, met daarop het bedrag dat u moet betalen. Hoe hoog dit bedrag is hangt af van uw inkomen.

www.hetcak.nl

Onze intake afdeling kan u helpen met het aanvragen van huishoudelijke hulp.

Contact

Depse Zorg hoofdkantoor
Krommedijk 92
3312 CH Dordrecht
078 645 81 36

Wij zijn tijdens kantooruren te bereiken op
maandag tot en met vrijdag:
08.00 – 12:30 uur
13:00 – 17.00 uur

Spoedtelefoon
Buiten kantoortijden zijn wij bereikbaar
voor “medische vragen”, die niet kunnen
wachten op : 06 46 80 59 90.